URAUA.INFO

logo222
tg
twitter
insta
youtube

Гібридний трибунал перебуває в розгляді

Кілька місяців українська влада веде суперечку з Євросоюзом за те, щоб Спеціальний трибунал для Росії не був гібридним, проте Західна влада поки що непохитна.

Про це повідомило видання “Європейська правда“.

Для України Гібридний суд над військовими злочинцями неприйнятний, оскільки у вищих чинів “кремля” з’явиться вдала можливість уникнути покарання за військові злочини російських військ на території України. Однак Європейська влада вважає, що Гібридний суд стане можливістю неупередженого суду.

Головний координатор Спеціального військового трибуналу від України Антон Кориневич заявив, що асоціація розглядає три можливі варіанти суду над російськими військовими злочинцями. Жодних рішень ще не ухвалено, а якщо Західні країни все ж таки ухвалять цю ініціативу, то Україна подаватиме на апеляцію, оскільки до відповідальності мають прийти всі особи, які брали участь у повномасштабному вторгненні в Україну.

Нагадаємо, що Міністерство Закордонних Справ України повідомляло, що незабаром буде сформовано відділення спеціального трибуналу для Росії.

Також Читайте