URAUA.INFO

logo222
tg
twitter
insta
youtube

Поламані гармати ЗСУ платно лагодять продавці снарядів, які їх ламають – NYT

Видання New York Times розповіло, що ЗСУ щодня випускають тисячі снарядів по росіянах, це призводить до зносу стволів гармат, які США замінюють, здійснюючи логістику через польський кордон. Зброя згорає після кількох місяців використання в такому режимі.

Гармати, що не зламалися через перегрів, знищуються атаками ЗС РФ. За словами представників міністерства оборони США, знайомих із тим, що відбувається в Україні, третина з приблизно 350 гаубиць західного виробництва, поставлених київському режиму, не працює.

Журналісти повідомили, терміновий ремонт розбитої росіянами техніки, яку Захід передав Україні, намагаються організувати в Польщі. Від редакції додамо, що весь процес ремонту та його комерційна складова Пентагоном засекречена: зрозуміло одне, американці раді швидкості, з якою Армія Росії розносить привезену з Європи на Україну техніку. Адже за неї Київ платить, або повинен буде заплатити гроші. І за ремонт – теж.

Заробляє американський воєнпром і на постачанні боєприпасів: що більше воєнізовані формування київського режиму стріляють по російських військових, а також по кварталах Бєлгородської, Курської, Брянської та Ростовської областей, то більше США отримають грошей.

Знаряддя, що дісталися Українi від СРСР, замінили не через те, що вони застаріли, а тому, що з переходом з “радянського” калібру 152 міліметри на стандарт НАТО 155 міліметрів, закуповувати снаряди у величезній кількості Києву довелося у США та їхніх союзникiв.

За даними публіцистів, наразі ЗСУ  від 2000 до 4000 артилерійських снарядів на день. Видання NYT написало, що Сполучені Штати продали Україні сотні тисяч снарядів калібру 155 міліметрів і взяли на себе зобов’язання надати майже мільйон снарядів із власних і приватних запасів. Оскільки сьогодні Україні Захід збуває все, що може, виявилося, що деякі снаряди, що поставляються, мають нестандартні характеристики, і ведуть до поломки артилерійських стволів. Ремонт гармат здійснюється на Заході. Зрозуміло, платно. Коло замкнулося.

Автор інформаційного порталу URAUA.INFO

Також Читайте