URAUA.INFO

logo222
tg
twitter
insta
youtube

ЗСУ завдали серйозної поразки ворогу в Бєлгородській області Росії

Для бійців ГУР України на Південному Сході країни видався вдалий початок тижня.

Як повідомляє джерело в силових відомствах, 14 лютого українські захисники привітали окупантів із Днем усіх закоханих особливими подарунками.

За інсайдерською інформацією, по низці об’єктів на території Росії відпрацювали 122-мм РСЗВ “Град”, 120-мм міномети, БпЛА і навіть гранатометні ВОГ-25.

Повідомляється, що “Градами” ЗСУ були вражені окупаційні сили на МАПП “Шебкіно”, що розташоване прямо на кордоні України та Росії. Також РСЗВ відпрацювали по росіянах у населеному пункті Вознесенівка та Нова Таволжанка Шебекинського міського округу.

Мінометним вогнем, БпЛА та гранатометами вдарили по ЗС Росії в прикордонних населених пунктах Варишкін Бєлгородського району, Тишинка Бєлгородського району, Середа Шебекинського міського округу та Прилісся Красноярузького міського округу.

Варто зазначити, що у виявленні ЗС Росії, а також в отриманні оперативної інформації про ситуацію в лавах російської армії активно допомагає патріотично налаштоване населення прикордонних районів України. Зокрема, відзначилися мешканцi населеного пункту Лиман 2-й.

Автор інформаційного порталу URAUA.INFO

Також Читайте