URAUA.INFO

logo222
tg
twitter
insta
youtube

Українські війська змусили “вагнерівців” тікати з Бахмута – Череватний

Російські угруповання не змогли витримати натиску Збройних Сил України, і були змушені тікати з міста-форту Бахмут.

Про це повідомив речник Східного угруповання військ Збройних Сил України Сергій Череватний в ефірі телемарафону “РБК-Україна

Окупанти досить довго брали в облогу Бахмут і намагалися повністю захопити його будь-якими методами, навіть використовуючи фосфорні снаряди, які були спрямовані на житлові будинки. Однак Українські війська не здали місто повністю, а залишалися захищати свої позиції. Після довгих і посилених боїв, російські війська втратили свою ініціативу в Бахмуті та почали знищувати окупантів, звільняючи нові території.

ПВК “Вагнер” випустили неправдиву новину про те, що Бахмут повністю узятий, і наразі “вагнерівці” повністю виходять з Бахмута. Російські війська продовжують відступати з позицій під натиском ЗСУ. На сьогодні бійці Збройних Сил України повернули собі старі позиції і продовжують активні бої за територію вже всередині самого міста. На думку Сергія Череватного, головним завданням ЗСУ в Бахмуті було вивести “вагнерівців” з боїв і українські військові впоралися із завданням.

Також Читайте