URAUA.INFO

logo222
tg
twitter
insta
youtube

Підприємці з прифронтових територій можуть отримати грант від держави

Підприємці, які займаються бізнесом на прифронтових територіях, можуть отримати грант від Forbes BrandVoice. На виплати бізнесменам передбачено 5 млн гривень, повідомляє “Аgroter”.

Подати заявку на отримання грошей можуть юридичні та фізичні особи, які працюють у Чернігівській, Харківській, Сумській, Херсонській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Дніпропетровській та Миколаївській областях.

Бізнес має бути офіційно зареєстрований до 1 липня 2023 року. На прифронтових підприємствах має працювати до 10 осіб, а виторг компаній за рік становити менше 80 млн гривень.

Після подання заяв на отримання грантів журі оцінюватиме кожного претендента за 10-бальною шкалою. Переможців, які отримають гроші, оберуть із числа фіналістів, які успішно пройшли особисту співбесіду.

Вручення грантів має відбутися 26 липня поточного року. Грошові кошти в розмірі 5 млн гривень буде розподілено між 15 переможцями конкурсу. Суми грантів залежатимуть від балів, набраних учасниками під час розгляду заявок.

Отримання цих грошей дасть змогу українським підприємцям розвивати бізнес в умовах війни та вивести свої проєкти на новий рівень.

Автор інформаційного порталу URAUA.INFO

Також Читайте