URAUA.INFO

logo222
tg
twitter
insta
youtube

В Україні збільшилася кількість жінок із подарованими автомобілями

Збільшення кількості автомобілів, оформлених на жінок в Україні, може бути пов’язане з обговоренням посилення покарання за ухилення від мобілізації

В Україні спостерігається значне зростання кількості договорів дарування автомобілів на жінок, включаючи легкові машини, автоцистерни, вантажівки, тягачі та автовози, повідомляє “NGL.media”.

Дані МВС вказують на те, що таке явище може бути пов’язане з потенційним посиленням покарання за ухилення від мобілізації та обговоренням можливості заборони керування транспортними засобами для ухилянтів.

У 2023 році кількість таких договорів зросла у 2,3 раза порівняно з попереднім періодом. Чоловіки активно стали переоформляти свої авто на жінок, хоча відповідний обмежувальний закон в країні ще не був ухвалений.

Спостерігається різке збільшення кількості реєстрацій договорів дарування починаючи з літа 2023 року. Якщо раніше щомісяця реєструвалося близько 200 таких договорів, то до грудня кількість збільшилася до 500, у січні перевищила 1000, а в лютому досягла 1300. Серед автомобілів, що найчастіше даруються жінкам, лідирують моделі Volkswagen Passat, Kia Sportage та Skoda Octavia.

Автор інформаційного порталу URAUA.INFO

Також Читайте