URAUA.INFO

logo222
tg
twitter
insta
youtube

ЗСУ відбили атаки армії Росії на Авдіївському та Новопавлівському напрямках

За минулу добу на фронті було 60 бойових зіткнень. Сили оборони відбили 27 атак на Новопавлівському та 14 атак росіян на Авдіївському напрямках, повідомляє Генштаб ЗСУ.

Позиції ЗСУ зазнавали атак противника поруч із населеними пунктами в Миколаївській, Херсонській, Донецькій, Луганській, Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Сумській та Чернігівській областях.

На Сіверському та Слобожанському напрямках росіяни влаштовували диверсії, заважаючи перекиданню сил ЗСУ на заплановані рубежі. На Куп’янському напрямку за минулу добу армія Росії не влаштовувала штурмів – було затишшя. На Лиманському напрямку противник атакував позиції ЗСУ 5 разів, проте взяти їх не вдалося. На Бахмутському напрямку ЗСУ відбили 5 атак росіян.

Важкі бої точилися на Авдіївському напрямку. Противник 14 разів атакував рубежі українських захисників за підтримки своєї авіації, однак зайняти їх так і не зміг. ЗСУ також змогли стримати наступ росіян на Новопавлівському напрямку.

Противник атакував суходолом за підтримки авіації 27 разів, проте ЗСУ змогли відстояти свої позиції та втримати оборону рубежів. Росіяни також атакували на Оріхівському та Херсонському напрямках, але успіху не досягли.

Автор інформаційного порталу URAUA.INFO

Також Читайте