URAUA.INFO

logo222
tg
twitter
insta
youtube

Армія Росії продовжує наступ і просунулася на захід від Авдіївки

Росіяни продовжують наступати на захід від Авдіївки, прагнучи взяти під свій контроль нові території і витіснити Збройні сили України (ЗСУ) з їхніх позицій, повідомляє “Інформатор”.

За словами аналітика Юліана Рьопке, за останні 10 діб росіяни зайняли 2 км території на північ від Первомайського в напрямку Нетайлового. Крім того, вони просунулися на 3 кілометри від Тоненького в напрямку Уманського і ведуть запеклі бої в околицях Семенівки.

Після відступу від Авдіївки ЗСУ зайняли позиції на лінії оборони Бердичі – Семенівка – Орлівка – Тоненьке – Першотравневе, проте окупантам вдалося її прорвати.

За даними Генштабу ЗСУ, на Авдіївському напрямку тривають запеклі бої. Силам оборони України вдалося за минулу добу відбити 8 атак загарбників. Противник не зміг вибити ЗСУ з їхніх позицій, проте він не втрачає надії прорвати оборону і продовжує атакувати.

Головком ЗСУ Олександр Сирський заявив, що українські війська планують почати наступати, коли росіяни втомляться штурмувати рубежі українських захисників. ЗСУ готується до наступу і займається навчанням резервів.

Автор інформаційного порталу URAUA.INFO

Також Читайте