URAUA.INFO

logo222
tg
twitter
insta
youtube

Розслідування вбивства поліцейських на Вінниччині: можлива причетність військових

Трагічна подія, що сталася у Гайсинському районі Вінницької області, де двоє чоловіків відкрили вогонь по патрульним поліцейським, отримала новий розвиток.

Офіс генерального прокурора України оголосив про перевірку причетності двох військовослужбовців до цього інциденту.

За даними прокуратури, інцидент стався близько 01:40 ночі поблизу села Яланець Бершадської ОТГ. Під час зупинки автомобіля для перевірки документів, пасажири авто відкрили вогонь, у результаті чого один поліцейський загинув на місці, а другий отримав поранення.

Провадження за фактом розстрілу ведеться за статтею “посягання на життя працівника правоохоронного органу”, що передбачає найсуворіші міри покарання, включаючи довічне ув’язнення.

Валерій і Віталій Васілаке – підозрювані в нападі

Ця справа привернула увагу громадськості та ЗМІ не тільки через свою жорстокість, але й можливе залучення військовослужбовців. У відповідь на інцидент, в країні було введено поліцейську операцію для пошуку та затримання підозрюваних.

Слідчі вже провели огляд місця події, зібрали речові докази та вживають усі необхідні заходи для швидкого розкриття злочину. Ситуація продовжує залишатися напруженою, оскільки цей випадок підкреслює потенційні ризики, пов’язані з військовослужбовцями, які можуть бути залучені в кримінальну діяльність.

Автор інформаційного порталу URAUA.INFO

Також Читайте