URAUA.INFO

logo222
tg
twitter
insta
youtube

Втрати і виклики: критика керівництва 115 ОМБр за крах оборони села Очеретине

Аналітичний ресурс DeepState висунув гострі звинувачення проти керівництва 115 ОМБр за їхню роль у обороні населеного пункту Очеретине, стверджуючи, що “допустило значні втрати загиблими, пораненими і зниклими безвісти”.

Цей провал оборони вказує на системні недоліки та можливу некомпетентність керівництва, яка ставить під загрозу довіру до військово-політичного керування.

Проблеми стали особливо відчутними після того, як окупанти змогли просунутися південніше Первомайського, що загрожує оточенням позицій 59-ї ОМПБр. Це підкреслює, що певні підрозділи залишили свої бойові позиції, що призвело до стратегічних недоліків.

Скріншот з Telegram-каналу ” DeepState “

Аналітики також вказують на “некомпетентність деяких спікерів”, які своїми заявами підривають довіру до військово-політичного керівництва, та на “ігнорування хронічних проблем у певних лінійних з’єднаннях Сил оборони”, які мають вирішальне значення для ефективності фронту.

Цей виклик для 115 ОМБр підкреслює важливість прозорості та компетентності в управлінні оборонними стратегіями, а також необхідність негайних змін для виправлення існуючих недоліків.

Автор інформаційного порталу URAUA.INFO

Також Читайте