URAUA.INFO

logo222
tg
twitter
insta
youtube

Захід почав втрачати віру в перемогу України у війні з Росією – The Economist

У країнах Заходу стали частіше говорити про можливу поразку України у війні і необхідність врегулювання конфлікту шляхом переговорів, повідомляє “The Economist”.

В Україні зраділи виділенню нової військової допомоги від США і висловили сподівання, що це дозволить ЗСУ стримати наступ росіян.

Однак на Заході до цієї новини поставилися без хибних очікувань: багато політиків відкрито заявили, що допомога США не допоможе Україні перемогти у війні.

Експерти британського видання “The Economist” зазначили, що надходження нової допомоги для ЗСУ дасть змогу лише на певний час покращити ситуацію на фронті, однак сподіватися на досягнення відчутних переваг з боку України не варто.

На думку авторів видання, більш ніж за 2 роки війни Україна отримала величезну кількість західної військової допомоги, проте ЗСУ так і не зуміли повернути втрачені території і домогтися якихось відчутних результатів на фронті.

“Кидаючи людині рятувальний жилет, ви негайно вирішуєте проблему. Але якщо вона перебуває за кілька миль від берега, а вода крижана, вона, як і раніше, залишається в небезпеці”, – зазначили аналітики “The Economist”.

Оглядачі Business Insider прогнозують, що пакет військової допомоги від США може бути останнім. Не виключено, що в США на президентських виборах переможе Дональд Трамп, а він є відомим прихильником припинення допомоги Україні та мирних перемовин із Росією.

Автор інформаційного порталу URAUA.INFO

Також Читайте