URAUA.INFO

logo222
tg
twitter
insta
youtube

Відправлення західних військ в Україну готова підтримати більшість політиків Литви

Пропозицію президента Франції Еммануеля Макрона про відправлення західних військ в Україну продовжують обговорювати в ЄС. У Литві її готова підтримати більшість політиків країни, повідомляє “FREEДОМ”.

За словами литовського політика і депутата Європарламенту Пятраса Ауштравічюса, серед політичної еліти країни є розуміння ситуації і певна домовленість підтримувати ініціативу Франції.

“Я думаю, що ця ідея отримає підтримку основних політичних груп і партій у Литві, я дуже сподіваюся. Можуть бути певні заперечення, як скрізь є такі відщепенці, але я дуже сподіваюся, що все-таки підтримка буде. І тільки тепер треба конкретно визначитися, хто, скільки, з яких питань і коли можуть надсилатися”, – сказав Ауштравічюс.

Політик вважає, що питання з відправленням військ слід вирішити якнайшвидше. Для початку в Україну можна відправити невелику підмогу із Заходу, але у військових підрозділів мають бути чіткі завдання і функції, а також конкретне місце дислокації. Тоді ця допомога ЗСУ буде ефективною.

Автор інформаційного порталу URAUA.INFO

Також Читайте